POT Verhuizingen/Logistiek

POT Verhuizingen/Logistiek is één van de grootste verhuisbedrijven van Nederland en kent zijn oorsprong in Amersfoort.

POT Verhuizingen/Logistiek Midden Nederland

POT Verhuizingen/Logistiek is al 111 jaar specialist in:

• Consumentenverhuizingen
• Bedrijfsverhuizingen
• Opslag en beheer van meubelen, archieven en andere zakelijke goederen

80 gemotiveerde medewerkers zorgen er dagelijks voor dat particulieren, bedrijven, organisaties, zorginstellingen, culturele instellingen en overheden zorgeloos verhuizen, met aandacht voor milieu, mens en maatschappij.

POT Verhuizingen / Logistiek is ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ en aangesloten bij PPV; het keurmerk voor Professionele Project Verhuizers, en is ISO- en VCA**gecertificeerd.

POTVerhuizingen / Logistiek is toonaangevend met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en gekozen tot beste verhuisbedrijf van 2012 op het gebied van MVO.

Verhuizen met POT betekent afstemmen. Als organisatie wilt u zo min mogelijk hinder ondervinden. En….als het even kan, een krachtige beteugeling van de verhuiskosten.

Hofleverancier

POT Verhuizingen / Logistiek voert sinds 2006 het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Zijne Majesteit de Koning kan het predicaat Hofleverancier toekennen aan kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en in de branche. De bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemers van onbesproken gedrag.

Lees meer op de website van POT Verhuizingen/Logistiek

Pot Verhuizingen/Logistiek
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort

T: 033 450 82 10
F: 033 461 66 14
info@potholding.nl

Terug naar overzicht

POT Verhuizingen/Logistiek Witteveen Verhuizingen/Logistiek Greeven Verhuizingen/Logistiek A tot Z Diensten VerhuisCombi Nederland POT Art Logistics
2016 – Totaalverhuizers.nl©