Over Totaalverhuizers.nl

Totaalverhuizers.nl bundelt de kennis van regio’s met de expertise, de capaciteit en het netwerk van POT Verhuizingen / Logistiek.

POT Verhuizingen/Logistiek Amersfoort Utrecht Apeldoorn Zeist

Dat betekent één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden rondom het verplaatsen van mensen, organisaties en goederen.

Witteveen, Greeven en A tot Z Diensten samen met POT

Om de marktpositie in de grote regio te verstevigen heeft POT Verhuizingen/ Logistiek drie verhuisbedrijven aan de organisatie toegevoegd.

Verhuisbedrijf Witteveen Apeldoorn, Greeven Verhuizingen Zeist en A tot Z Diensten Utrecht bieden hiermee een bredere dienstverlening.

Witteveen Verhuizingen/Logistiek Apeldoorn Greeven Verhuizingen/ Logistiek Zeist A tot Z Diensten Utrecht

Deze bedrijven behouden hun eigen identiteit vanwege de grote naamsbekendheid die zij in de eigen regio hebben opgebouwd. In de correspondentie hebben zij de toevoeging ‘een POT-bedrijf’ meegekregen.

een POT-bedrijf

Bedrijven, organisaties én consumenten profiteren van het totale dienstenaanbod.

Erkende Verhuizer

Alle POT-bedrijven zijn Erkende Verhuizers. POT Verhuizingen/ Logistiek is aangesloten bij PPV; het keurmerk voor Professionele Project Verhuizers, en is ISO- en VCA**gecertificeerd.

Erkende Verhuizers Professionele Project Verhuizers ISO 9001 ISO 14001 VCA

MVO

POT Verhuizingen/Logistiek is toonaangevend met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en gekozen tot beste verhuisbedrijf van 2012 op het gebied van MVO.

Landelijk netwerk

POT werkt vanuit de eigen vestigingen in Amersfoort (centraal kantoor), Apeldoorn, Zeist en Utrecht en beschikt over een netwerk van 16 steunpunten door heel Nederland onder de naam VerhuisCombi Nederland.

VerhuisCombi Nederland

Aan dit netwerk zijn meerdere partijen verbonden die ieder voor zich een lange staat van dienst hebben. Hiermee wordt de regio aangevuld met een landelijke dekking.

Kunstvervoer

POT Art Logistics is gespecialiseerd in kunstvervoer, kunstopslag en art handling. POT beschikt over een op en top beveiligd en geklimatiseerd depot.

POT Art Logistics

Hofleverancier

Hofleverancier

POT Verhuizingen / Logistiek voert sinds 2006 het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Zijne Majesteit de Koning kan het predicaat Hofleverancier toekennen aan kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en in de branche. De bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemers van onbesproken gedrag.

Centraal kantoor

Alle werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit het centrale kantoor van POT in Amersfoort. Dat betekent: Eén aanspreekpunt!

 Centraal kantoor Totaalverhuizers

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Klik op de pictogrammen voor een korte uitleg over de specifieke dienstverlening. Heeft u direct al vragen? Bel naar 033 4508210 of stuur een e-mail info@potholding.nl, centraal kantoor POT-bedrijven.

Met vriendelijke groet,

Wim Pot, Directeur POT-bedrijven

Totaal verhuizers voor bedrijven kantoren instellingen zorg en organisaties Verhuizen van scholen basisscholen ROC hogescholen, universiteiten en andere gebouwen tbv onderwijs Verhuizen van zorgcentra zorginstellingen mensen medewerkers cliënten en patiënten Transport opslag verhuizen en verplaatsen van kunst en antiek Verhuisbedrijf voor verhuizen van bedrijven en kantoren in de regio Amersfoort Utrecht Zeist en Apeldoorn en Landelijk
Verhuizing plannen checklist verhuisdraaiboek en plan van aanpak Inpakken en uitpakken in verhuisdozen Handige man bij verhuizing Handyman activiteiten monteren en demonteren hulp bij verhuizen Verhuizen en aansluiten ICT en kabelmanagement Opkopen inboedel en meubels na verhuizing of opruiming
Schoon opleveren na verhuizing op opruiming Opslag van inboedels meubelen archieven en kunst Warehouse voor opslag distributie en e-commerce Logistiek distributiecentrum voor fulfillment Fulfillment en orderpicken tbv webshops en webwinkels
Showroom en kantoor en fulfillment opslag en distributie voor webshops en webwinkels alles onder een dak Archieven veilig geklimatiseerd en beheerd opslaan Beveiligde en geklimatiseerde opslag Midden Nederland boven NAP Warehousemanagement beheer van goederen track en trace Milieuvriendelijk afvoeren van materialen en inboedels
POT Verhuizingen/Logistiek Witteveen Verhuizingen/Logistiek Greeven Verhuizingen/Logistiek A tot Z Diensten VerhuisCombi Nederland POT Art Logistics
2016 – Totaalverhuizers.nl©